Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Tre bloggare med modigt mode

Svårt att hitta inspiration till nya klädkollektionen? Skulle du vilja köpa nytt och byta still men osäker på vad som passar? Ta dig tid och besök modebloggare – eller vanliga bloggare. Kanske är mode det ämne som flest bloggare väljer att skriva om. Det kan därmed hittas på de flesta bloggar – mer eller mindre.

Zarahs med H

”En helt vanlig tjej i en helt vanlig värld” Så presenterar Zarah sig själv och det speglar även hur hon skriver om sig själv, sin omgivning och samhället. Här blandas dagliga betraktelser om livet, jobbet och fritiden med tankar kring julhandeln, mode och shopping.

Zarahs är en allmän personlig blogg som inte primärt har fokus på mode. Men många gånger är det intressant att lära känna personen bakom bloggen och inte bara matas med mängder av klädkollektioner och collage. Det är mixen som göra Zarahs blogg intressant.

Bloggen hittas på Zarahs.se

Kadije Barry

Kadije är inte bara modebloggare – hon lever mode. Det märks tydligt när man besöker hennes blogg som andas mode i varje inlägg. Hon jobbar som designer, stylist och modell samt driver en av Sveriges mer besökta modebloggar.

En av hennes styrkor är att hon fotar och lägger upp riktigt snygga bilder på de plagg hon själv gillar. En del blogginlägg har ingen text alls utan enbart ett par bilder när hon poserar i specifika plagg. Det är helt klart tydligt att hon är van att stå framför kameran visa upp modernt mode.

Hennes blogg är indelad i kategorierna Beauty, Fashion, Lifestyle och Travel. Namnet på kategorierna visar även att hon ofta bloggar på engelska. Men det finns även en hel del svenska inlägg.

Bloggen hittas på Barryan.se

Ellen Simone

Ellen Simone är född 1994 och jobbar som fotograf bland annat inom modebranschen. Det är därmed inte oväntat att de bilder som hon lägger upp håller riktigt hög kvalité. Ellen uppdaterar bloggen ungefär en gång per dag och skriver både om design, mode och hennes liv.

Överlag är det foton som dominerar även om hon skriver lite kort om de händelser och platser där bilderna är tagna. Det känns ibland som att bilderna är tagna från en fototävling då de ”spelar i en helt annan liga” än de allra flest bloggar i Sverige.

Bildserie Ellen S
Bildserien är från Stylebyellen.com

De som är intresserade av mode och gärna bläddrar i modemagasin kan med fördel besöka Ellens blogg som är som ett digitalt modemagasin.

Bloggen hittas på Stylebyellen.com