Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Ny skinnjacka från Marie Serneholt

Den nyaste skinnjackan från Marie Serneholt, Marie New, har lanserats i dagarna och i jämförelse med hennes tidigare jacka ”Marie Biker” så är modellen lite dyrare, lite tuffare och lite mer robust. Egentligen borde man inte jämföra de två modellerna då de nästintill tilltalar olika köpare.

Marie Biker har funnits på marknaden i ca 6 månader och sålt riktigt bra, modellen finns idag i flera olika färger.

Biker syftade på att det är en bikermodell dvs att den liknar en motorcykeljacka. Men jämförs Marie Biker med Marie New är det nästan så att den nyare modellen är mer ”biker” än den första. Modellen New är betydligt tuffare och har förstärkningar kring axlarna likt en riktig motorcykeljacka. Dessutom känns skinnet mer robust och kring midjan finns ett snyggt matchande bälte. Andra detaljer är kortare dragkedja vid ärmslutet samt läderspänne i kragen.

Marie New

Marie New

Vid första anblicken känns det som att namnen på Serneholts två jackor har råkat byta plats. Hennes allra första jacka på marknaden borde hetat New och denna gått under namnet Biker. Men samtidigt skvallrar namnet New om att Serneholt tänker nytt och vågar utmana på skinnmarknaden.

Jackan kostar nästan dubbelt så mycket och är alltså en kvalitétsjacka som inte var och varannan person kommer ha på sig. Inte bara för priset utan för att det är en jacka man endast ska bära om man passar i den.

Den tuffare stilen kräver mer av ägaren men på de personer som klär i svarta tuffa skinnjackor kommer det bli otroligt snyggt. Som handen i handsken eller som Marie New på en cool person.

Vi välkomnar verkligen denna nya design som gör att Marie nu inte bara erbjuder en mainstreamjacka utan även en mer exklusiv variant.