Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Cowboyhatt och skinnjacka

Skinnjacka är ett ultimat plagg gällande att matcha till sin hatt. Det spelar egentligen inte någon roll om man har en s.k gubbkeps, en stetsonhatt eller cowboyhatt. Oavsett så kan det bli snyggt – eller väldigt fult. För det handlar inte främst vad man har på sig – utan hur man bär plagget.

Allt beror på vem som bär upp jackan. Matchar den personens personlighet i både färg och form kan det bli extremt snyggt. Men det samma gäller tvärtom. Därmed är det ett plagg som främst blir snyggt om den passar personen som bär den.

Har du hittat din stil på jackan så är det sen inte några problem att hitta stilen på hatten.

Så hur matchar vi skinnjackan med cowboyhatten?

Ingen vill se ut som en ranchägare från tidigt 1900-tal. Även om hatten ofta kan förknippas med dessa. Här bjuds några råd från solhatt.se som skapar den rätta looken.

  • Mindre modell

Med mindre modell menas en cowboyhatt med smalt brätte. På med en kavaj, en stilig skinnjacka och en V-ringad snygg T-shirt. Enkelt, snyggt och modernt. Inte något spår av ranchen…

  • Välj färg efter årstid

Färgen ska självklart matcha övrig klädsel men ta även hänsyn till årstiden. På sommaren passar det utmärkt med en vit eller grå cowboyhatt. Det blir ljusare och somrigare än de riktigt mörka modellerna. Ska man ha den på vintern eller hösten kan man därför välja mörkare nyanser.

  • Matcha

Cowboy hatt förknippas oftast med killar men tjejer kan mycket väl bära denna härliga hatt. Matcha med en tuff skinnjacka och ett par jeans. Varför inte passa på att testa någon vinröd färg som skapar lite mera värme.

Överlag – lägg bort rosa, glitter och paljetter. Om du inte ska på maskerad.