Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Brun Skinnjacka Herr & Dam

Brun skinnjacka herr och dam
Säg skinn och de flesta tänker på färgen brunt. Säg skinnjacka och de flesta tänker på färgen svart. Trots att djurhudar i störst utsträckning är bruna i olika nyanser är det svarta skinnjackor som dominerar marknaden. Men därefter kommer de mer naturtrogna bruna jackorna.

Efter en del tekniska problem så håller vi nu på att bygga upp sajten igen, medan vi jobbar med detta så rekommenderar vi att ni går direkt till dessa online butiker:

– – – Stayhard – – – Nelly – – – Bubbleroom – – –

Skinn eller mocka?
De bruna skinnjackorna som går att hitta i affärerna kan delas in i två kategorier vilka är skinn- och och mockajackor. De är bägge tillverkade av skinn men den stora skillnaden är vilken sida av skinnet som är utåt.
Skinnjackan har utsidan av skinnet utåt vilket skapar den mer blanka och karakteristiska skinnlooken. Mockajackan har däremot köttsidan utåt vilken har slipats ner så mycket att en sammetsliknande yta syns.

Rengörs olika
Eftersom de är tillverkade på två helt olika sätt ska de även rengöras på olika sätt. Visserligen bör bägge modellerna impregneras men det ska ske med olika slags medel. Vid rengöring ska mockajackan behandlas med mockaborste och går inte fläcken bort behöver den lämnas in på kemtvätt. Skinnjackan kan man använda en fuktig trasa på för att torka bort fläckarna. Oftast går de bort just på grund av att skinnet är betydligt glansigare än mockan. Även de som har en skinnjacka med en fläck som de inte får bort bör anlita kemtvätt.