Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Adventkalender med rea

Idag är det första advent (2014) vilket betyder att det kommer att lysa adventsljusstakar i många fönster, några änglar kommer vittna om att julen är på antågande och på bordet står glöggen, pepparkakan och lussebullen.

Det är trevligt – men för oss shoppingsugna betyder också första advent att det är dags för adventskalender hos klädföretagen online. Med andra ord – chansen att få en skinnjacka rejält mycket billigare. För eftersom en jacka kostar upp mot 2-3000kr så ger en rabattkupong som ger 5% en bra slant.

Det är ungefär så som dessa adventkalendrar fungerar. Man vet inte exakt vad som väntar bakom luckorna förutom att det är rabatter av något slag. Ibland på enstaka produkter och ibland på hela sortimentet. Vårt tips är att följa flera olika shopar och öppna luckorna hos dem. Sedan är det bara att hoppas på att rätt erbjudande dyker upp.

Nu är kanske chansen liten att affärerna satsar hårt på skinnjackor till jul. Visserligen är det många som skulle uppskatta dessa julklappar men det är troligtvis andra plagg som man framförallt kommer få rabatt på under luckorna.

Och hittar du inte det du är ute efter så misströsta inte. Det dröjer inte många timmar efter att Kalle har sänts på TV till att affärerna börjar med mellandagsrean. Med andra ord är det rena julafton för oss som gillar shopping.

En klapp som till stor sannolikhet kommer finnas under många granar är råsaftcentrifugen. Det är nämligen årets julklapp. Nu ska man inte köpa juice som är utspädd, förpackad och transporterad över hela jordklotet. Nu är det istället genuint, rejält och unikt som gäller.

Undrar om utvecklingen även kommer bli lika inom klädesbranschen. Att de glättiga plagg som tillverkas i miljontal och kostar bara några tior sakta försvinner. Och istället blir det genuina, rejäla och unika plagg som säljer.  Det skulle i alla fall göra oss nöjda för skinnjackan ligger nära till hands på den beskrivningen.

Klicka på de logos som finns här under så och leta dig fram till startsidan, en del företag kan ha riktigt bra deals, exempelvis har Bubbleroom 50% off på alla plagg från Culture (observera koden på startsidan), men det gäller bara idag den 1 december, i morgon är den någonting annat som reas ut – Lycka till !!

Oavsett om du nu använder rabattkupongerna i adventskalender till att köpa en rejäl och modern juicepress eller till att köpa en ny och snygg skinnjacka så önskar vi dig en riktigt härlig advent.