Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Tryck på Skinn?

Det finns möjlighet att köpa en mängd olika slags klädesplagg med tryck via nätet. Ett flertal olika företag erbjuder olika lösningar som antingen vänder sig mot privatpersoner eller företag. Det som skiljer dessa företag åt är upplagorna då företag/föreningar köper betydligt fler lika plagg än vad en privatperson gör. Därmed skiljer sig även pris och tryckteknik.

Men när det kommer till skinn är det inte lika lätt. Så länge det är mindre produkter som ska ha profiltryck är det inte speciellt svårt. Men när det blir större tryck (ex på jackor) kan andra alternativ vara bättre.

Tryck på skinnprodukter:

Så länge det är mindre produkter går det att göra snygga tryck på skinnet. Det kan exempelvis handla om att sätta tryck på plånböcker och korthållare. I detta fall kan det vara bäst att köpa skinnprodukten direkt från det företag som ska göra profiltrycket. Detta eftersom kvalitén är så olika på skinn och att företagen därmed köper in de produkter som passar bäst gällande den tryckmetod som används.

Profilkläder.nu är ett företag som erbjuder tryck på korthållare, plånböcker och nyckelfodral

Tryck på skinnkläder: Vi har sökt ett tag och insett att utbudet är extremt litet av företag som utför tryck på skinnkläder. Det finns vissa som specialiserat sig på vissa enstaka produkter (ex skinnväst) men priset är då mycket högt. I exemplet med skinnvästen kostar trycket ca 1600kr.

Till stor sannolikhet handlar det om att skinn inte är ett material som passar för att göra större tryck på. Kvantitet är även låg vilket gör att priserna går upp. Då finns det bättre lösningar.

Badgar eller brodyr: De flesta MC-klubbar väljer att sy fast badgar på skinnvästen. På liknande sätt går de att sy fast märken på skinnjackan. För att få det riktigt snyggt kan jackan lämnas in till skomakare (som ofta även gör mindre skinnjobb) Att beställa en snygg badge är både enkelt och billigt.

En annan väg är att göra brodyr på jackan för att därigenom skapa det mönster som efterfrågas. Även här bör man anlita någon som är proffs på jobbet.

Enklast är att gå till en lokal skinnaffär och fråga vad de skulle rekommendera för lösning. Mycket handlar om skinnets kvalité och vad som ska sys fast. Kanske har de även kontakt med företag som kan göra denna tjänst.