Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Svart Skinnjacka Herr

Svart skinnjacka herr
Funderar du på att köpa en svart skinnjacka online? Då är du inte ensam. Den svarta färgen är nämligen den överlägset vanligaste bland skinnjackor. Men för den skull behöver man inte känna att man har ”samma jacka som alla andra”.

Efter en del tekniska problem så håller vi nu på att bygga upp sajten igen, medan vi jobbar med detta så rekommenderar vi att ni går direkt till dessa online butiker:

– – – Stayhard – – – Nelly – – – Bubbleroom – – –

Stil
En svart skinnjacka kan lika gärna vara ett stilrent ytterplagg som visar aktning och vördnad på en begravning som ett plagg som tydligt visar att man struntar i allt vad alla omkring säger och tänker. Allt beror på hur den är utformad, vilka detaljer som sitter på och framförallt – vilken som bär den.

Skillnad mot damjackor.
Till skillnad mot damkategorin har herrar mindre figursydda jackor. De som däremot vill ha en mer åtsittande skinnjacka bör söka efter Biker-modellerna som även ibland kallas för mc-jackor. Är man istället ute efter en jacka som är precis motsats dvs så luftig som möjligt är det den klassiska bombarjackan som ska köpas.

Modell och namn.
Tidigare var det lättare att se på namnet om modellen var rak eller om det var en Mc- eller Bombarjacka. Idag är det inte lika lätt eftersom modellerna går in i varandra och därmed har även fabrikörerna tagit bort betäckningen i namnet. Men titta på bilderna, läs om jackorna och köp hem och prova – det är ju bara att byta om det blir fel.