Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Svart Skinnjacka Dam

Svart skinnjacka dam
Att välja vilken färg på skinnjackan man ska ha är bara första steget. De som väljer svart kommer ha en uppsjö av skinnjackor att välja mellan eftersom det är den populäraste färgen. Nästa steg blir att välja mellan:

Efter en del tekniska problem så håller vi nu på att bygga upp sajten igen, medan vi jobbar med detta så rekommenderar vi att ni går direkt till dessa online butiker:

– – – Stayhard – – – Nelly – – – Bubbleroom – – –

Äkta eller inte…
Att välja mellan en jacka i äkta skinn eller fuskskinn är att välja mellan riktigt bra kvalité eller lite sämre. Men samtidigt väljer man mellan lite dyrare eller lite billigare. Vi förordar självklart den äkta varianten av flera anledningar men det finns de som av allergiska eller ideologiska skäl hellre köper fuskskinn så då är det bra att det alternativet finns.

Remmar, nitar eller helt bälte.
Den största skillnaden mellan herr- och damvarianterna på de svarta skinnjackorna är att damerna har betydligt mer attiraljer på sina. Det kan vara remmar, nitar eller bälten som är fastsydda runtom på jackan. En del har flera olika fickor medan andra inte har någon. Det är mycket dessa attiraljer som skapar varje jackas unika image.

Eller en skinnjacka herr?
Söker du en dammodell av en skinnjacka online och tycker att du inte hittar något? Gå över på herravdelningen. De som söker efter raka modeller kan med fördel titta in på herravdelningen och testa jackor där. Visserligen brukar de vara något bredare i axlarna men de damer som klarar av att bära dem har ett stort utbud att välja på.