Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Skinnjackor med Färg

Skinnjackor med Färg! – Vilken färg vill du ha på din skinnjacka? Blir det en Röd, Blå, Grön, Vit, Ceris eller en Gul skinnjacka? Allt för många tänker enbart svart när de ska köpa en jacka men detta sker av ren vana eftersom det är den färgen som dominerat på skinnjackor under många år.

Efter en del tekniska problem så håller vi nu på att bygga upp sajten igen, medan vi jobbar med detta så rekommenderar vi att ni går direkt till dessa online butiker:

– – – Stayhard – – – Nelly – – – Bubbleroom – – –

Ända fram till 90-talet var det knappast någon som hade en skinnjacka som inte var brun eller svart. Det skulle i så fall vara någon popartist som vågade sticka ut ordentligt genom att klä sig en skinnjacka i en annan färg. Men att ”vanligt folk” skulle göra det var knappast tänkbart. Men idag är flera olika färger på frammarsch inom modet på skinnjackor. Den röda jackan tar allt mer mark och då framförallt på damavdelningen men även för herrarna.

Efter röd är det ganska jämt i utbud på vita, gröna, gråa och beige skinnjackor, men även blåa, gula och flerfärgade går att hitta. De flesta är relativt nedtonade i färgen vilket gör att de passar lika bra till vardag som festligare tillfällen. Men även jackor med skarpare färger börjar bli populärt. Dessa bör användas med lite större eftertänksamhet eftersom de drar ögonen till sig på ett helt annat sätt.