Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Skinnjacka modell dam

När det gäller dam- och herrmodeller av skinnjackor så har kvinnor en stor fördel. För det första är utbudet nästan alltid större för kvinnor, i likhet med de flesta klädesplagg. För det andra kan många kvinnor ha herrmodeller vilket gör att utbudet på jackor blir ännu större. Och på de senare åren har det blivit mera populärt med korta jackor, precis som med modet dikterar, korta överdel och låg nederdel så att magen syns 🙂

En damskinnjacka är generellt något smalare kring midjan och även över axlarna. Jackorna finns oftast även i fler färger och har mer detaljer än den klassiska skinnjackan för herrar. De kvinnor som letar efter en stilren enkel jacka kan därför snegla mot herravdelningen och se om något passar där. Det viktiga är då att man hittar en modell som inte är för bred över axlarna vilket är något av det viktigaste för att skinnjackan ska sitta snyggt.

Under damkategorierna har vi samlat en mängd olika jackor från flera olika tillverkare och återförsäljare. Här finns den tidlösa raka skinnjackan likväl de med läderremmar, nitar och andra smådetaljer som inte bara är snygga utan också förmedlar ägarens personlighet. Vi kan även tipsa om fler skinnjackor hos Skinnjacka Dam där utbudet enbart är riktat gentemot dammodeller.

Vilken jacka söker du? Vem vill du vara?