Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Nu har vi även Modekungens skinnjackor

Uppdaterad: Modekungen har lagt ned sin verksamhet.

Breda i vårt utbud har vi alltid varit och nu kan vi stolt presentera att vi blir ännu bredare (i utbudet alltså). Det är onlineföretaget Modekungen som tar steget in på vår sida så du kan välja och vraka mellan deras tuffa skinnjackor.

Modekungen är ett relativt nytt stjärnskott på modehimlen. De öppnade upp sina portar 2008 och har på sex år vuxit snabbt. Deras ledord är trendiga produkter, schyssta villkor och proffsig kundtjänst. Bra mål kan vi tycka då allt för många siktar in sig på pris och glömmer att service och riktigt bra villkor säljer.

Men vad innebär detta i praktiken för den som köper en skinnjacka från Modekungen?

Trendiga produkter:

Kika in på utbudet så förstår du ganska snabbt att Modekungen inte är en dussinaffär, damavdelningen hittar du här och herrarnas avdelning här. En skinnjacka ska vara ett unikt plagg som speglar ens personlighet. Det är uppenbarligen så de har tänkt när de skapat sitt utbud för det här är jackor som sticker ut ur mängden.

Schyssta villkor

Öppet köp i 30 dagar känner vi igen från många andra butiker. Modekungen dubblerar och erbjuder 60 dagars öppet köp. Lägg där till fri frakt (oavsett vilket land man beställer till) så är det något som gör att de inte har samma villkor som alla andra.

Proffsig kundtjänst

Dygnet runt – Alla dagar – Hela året.  Öppettiderna är i alla fall extremt proffsiga. Hur man sedan blir bemött kan vi inte svara på men de verkar ju gå in för sina ledord hårt så det skulle inte förvåna oss om det är en riktigt bra kundtjänst.

Vi säger välkommen Modekungen och tack för att ni bryter mönster och erbjuder mer än andra.