Skinnjacka Online

Skinnjacka för dam och herr. Klassiska svarta eller bruna skinnjackor, även röda eller flerfärgade. Allt från den billiga till den exklusiva skinnjackan.

Jofama By Marie Serneholt

I början av 2013 lanserades en kollektion av skinnkläder under namnet ”Jofama By Marie Serneholt”. Det är främst skinnjackan ”Marie Biker” som har fått mycket bra kritik och därmed blivit en av konsumenternas favoriter. Skinnföretaget som Marie designat jackorna åt är Jofama vilket är en av Skandinaviens största producenter av skinnjackor.

Jofama har under närmare 70 år varit i framkant gällande skinnkläder och är en mycket känd skinnproducent. Inom modevärlden har märket mycket hög status och är känt för sin höga kvalité och sina moderiktiga kläder. Däremot är Marie Serneholt inte lika känd just inom modevärlden.

Marie Serneholt

Marie blev först känd för svenska folket som en medlem i gruppen A-teens som bildades 1998. Gruppen specialiserade sig på att sjunga ABBA-låtar men i mer upptempoversion. Framgångarna kom på löpande band men bandet valde ändå att splittras och några av medlemmarna vald att satsa på egna solokarriärer. Marie släppte sin första singen 2006 som heter That´s the Way That My Heart Goes.

Hennes folkkära sätt att vara har medfört att hon blivit inbjuden till och medverkat i tv-programmet Stjärnor på Is samt varit programledare för Sommarkväll, och i melodifestivalens jury 2010 samt som programledare året efter. Hennes musikaliska kunskaper lyfts ofta fram när hon jobbar med TV vilket inte minst skedde när hon satt i juryn i musiktalangprogrammet X-factor 2012.

Hon har även varit med som artist i melodifestivalen två gånger. Första gången var 2009 med låten Disconnect Me och andra gången var 2012 med låten Salt & Peppar. Idag driver Marie en egen blogg, arbetar som artist samt är programledare för Bingolotto samt Upp till miljonen.

Jofama by Marie Serneholt

Marie Serneholts kändisliv har framförallt cirkulerat kring musik och tv-jobb. Även om intresset även finns för mode är detta inget som de flesta förknippar henne med. Men detta förändrades i februari 2013. Under hösten 2012 hade hon samarbetat med det stora skinnproduktionsföretaget Jofama och deras gemensamma resultat presenterades på våren.

I den kollektion som Marie varit med och designat finns bland annat skinnjackan ”Marie Biker” som finns i fem olika färger. Modellen är en så kallad Biker modell vilket även märks i namnet på jackan. Det betyder att den är figursydd med något smalare midja.

Förutom att Marie var med och designade plaggen har hon även varit med i marknadsföringen av den. Iklädd i sin egendesignade jacka visar hon upp de olika färgerna och kan därmed skriva till fler saker på sitt CV. Nu är hon inte bara musiker, musikalartist och tv-profil utan även modell och designer.